VELIKA ŠKRTICA

Ako sad kupujete jedan od ovih osam artikala, odmah odustanite - masno ćete sve preplatiti

Stvar je posebno apsurdna jer je sve te artikle moguće kupiti kroz cijelu godinu

Novinarka Dora Koretić i ilustracija 8 artikala koje ne treba kupovati ljeti

 Screenshot: Hanza Tv/

Ljetni shopping omiljena je zabava brojnih potrošača, ali i trgovaca - oni jako dobro znaju da građanima s dolaskom ljeta i godišnjih odmora malo popuste kočnice i da su ljeti spremni bolje odriješiti kesu, zbog čega redovito s dolaskom vrućina podižu i cijene određenih artikala koji onda ljeti koštaju i do 30 posto više nego izvan sezone.

Video Velike škrtice pogledajte ispod

Stvar je posebno apsurdna jer je sve te artikle moguće kupiti kroz cijelu godinu, no potrošači uglavnom ne misle na vrijeme pa nerijetko pristaju na znatno više cijene od onih po kojima bi plaćali da su istu robu kupovali u proljeće, na jesen ili u zimu.

Velika škrtica pronašla je osam primjera na kojima ilustriramo koliko je neku robu besmisleno kupovati ljeti, ali donosi i savjete kad je ona najjeftinija odnosno kada ju je najbolje kupovati.

U našem kratkom videu pogledajte o kojim je primjerima riječ i kako trgovci vješto manipuliraju cijenama, ali saznajte i kad će predmet vaših mračnih želja biti jeftiniji na tržištu.

Imate prijedlog za veliku škrticu?

Pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača I saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute.

image

Velika škrtica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:41