NEDJELJOM U 2

'AKO SE POČNE BAVITI POLITIKOM, HOĆE LI IMATI VREMENA ZA MOJE UNUKE?' Bivši političar i svekar Dalije Orešković iznio svoj komentar o njezinu nastupu

 
 HRT

Gostovanje bivše šefice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalije Orešković u emisiji Nedjeljom u 2 snažno je odjeknulo u javnosti. Orešković je ponovila da se planira uključiti u politiku, objasnila svoje razloge za to te iznijela stavove o ključnim problemima hrvatskoga društva i politike.

Njezin nastup je komentirao i Slaven Letica, bivši političar i kolumnist, ali i otac Frana Letice, supruga Dalije Orešković.

Na svom Facebook profilu se zapitao se kakva bi to majka Orešković bila njegovim unukama kada bi se uključila u politiku.

- Mnoštvo je poveznica, komentara, rasprava, odobravanja i osporavanja, pa i hejtanja i trolanja, nastalo na tragu današnjeg nastupa Dalije Orešković u gostima kod Aleksandra Stankovića u divanu "Nedjeljom u 2". Svi zanima kakva će Dalija biti, ako bude, političarka. Mene, pak, zanima i brine samo jedno: da joj bavljenje politikom ne oduzme dragocjeno majčinsko vrijeme koje trebaju moje unuke Meri i Leonora - napisao je Letica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:27