odgovorio na otpužbe

Aleksandar Stanković otkrio kolika mu je plaća: ‘Nije ni među prvih 20 na HRT-u...‘

Televizijski voditelj oštro je odgovorio zastupnici Vidović-Krišto i poručio joj da joj se ‘priviđa u mokrim snovima‘
Aleksandar Stanković
 Darko Tomas/Cropix

Televizijski voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković danas je na Facabooku otkrio kolika mu je točno plaća na HRT-u.

Stanković je odgovorio na prozivke saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto koja je u posljednje vrijeme u nekoliko navrata iznijela različite optužbe na njegov račun. Među ostalim, tvrdi kako je Stanković radio za Hrvatsku gospodarsku komoru u vrijeme dok ju je vodio Nadan Vidošević te da ima plaću 20.000 kuna.

Stanković je odbacio te navode i objavio da na HRT-u radi za 13.628,27 kuna.

Stankovićev status niže prenosimo u cijelosti:

'U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome', piše Stanković.

Da rezimiramo.

1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda za*ebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima', napisao je Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 17:07