OKRŠAJ

Aleksandar Stanković spustio Kerumu: ‘Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka... Nemaš tih para‘

Stanković je Keruma podsjetio da su u njegovoj obitelji gostovali i on i njegova sestra...

Aleksandar Stanković

 Darko Tomas/cropix

Voditelj HTV-ove emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković poručio je Željku Kerumu, koji je pitao koliko se mora platiti da bi se dogovorila emisija, da se "ne bruka" jer su i on i sestra mu gostovali u njoj, te da "nema tih para više".

"Dragi prijatelji, dobro jutro. Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta. Može kompenzacija u bozonima!", napisao je, među ostalim, u ponedjeljak Kerum na Facebooku referirajući se na gostovanje splitskoga gradonačelnika Ivice Puljka u toj emisiji.

Poručio je da će sam dati pitanja te da ga se "pusti da onako uljuđeno tolerantno laže".

Također na Facebooku, u ponedjeljak je Kerumu odgovorio Stanković, podsjećajući ga da u njegovoj emisiji nije gostovao samo on, nego i njegova sestra, bivša predsjednica splitskoga Gradskog vijeća i bivša saborska zastupnica Kerumove Hrvatske građanske stranke.

"Pita Kerum jel mu neko može reć koliko košta gostovanje kod Stankovića. Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka... nemaš tih para više", napisao je Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:38