BISER NA JADRANU

AMERIČKI MEDIJI 'Zbog ove plaže odmah ćete poželjeti uskočiti u zrakoplov za Hrvatsku'

Brela, 150708Unatoc burnom vremenu brojni breljanski gosti uzivaju u boravku na moru.Na slici rijetko vidjen prizor za ovo doba godine, sjeverni dio plaze Punta rata bez suncobrana i skoro bez kupaca koje je obeshrabrilo burno vrijeme.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlić / CROPIX / CROPIX

'Upozorenje: Zbog ove plaže odmah ćete poželjeti uskočiti u zrakoplov za Hrvatsku', na taj način poznati američki portal Huffington Post počinje svoj osvrt na predivne fotografije plaža u Brelima.

'Potrazi za savršenom plažom nema kraja, od bijelih pješčanih plaža Australije do epskih pješčanih plaža u Grčkoj, ali ipak je nekako novo otkriće uzbudljivije od prošloga', piše Huffington Post.

'Brela su još jedna od onih ludo predivnih, nemoguće savršenih mjesta', nastavlja američki medij.

Kako pišu, maleno ljetno odmorište na makarskoj rivijeri u Hrvatskoj poznato je po zapanjujućoj obali i više od pet kilometara očuvanih pješčanih plaža. Malena dalmatinska sela uzduž obale dočekuju kupače u svoje restorane i trgovine.

'Posjetitelji će u Brelima pronaći uvale diljem obale, kristalno čisto more i upečatljive kamene formacije', zaključuje Huffington Post.

Ovdje pogledajte spektakularne fotografije plaže u Brelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:54