TEŠKA NESREĆA

ANDREA ZLATAR VIOLIĆ USRED NOĆI PALA U VIKENDICI! Ozljede su teške, hitno će je helikopterom prebaciti u Zagreb

Iz dubrovačke bolnice još nisu potvrdili da je Zlatar Violić zbrinuta kod njih
Dubrovnik, 250814. Hotel Exselsior.Zajednicka konferencija za medije ministara i predstavnika ministarstava kulture zemalja u regiji, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Albanije o suradnji na podrucju kulture i umjetnosti. Nakon konferencije ministri su na poziv gradonacelnika Andra Vlahusica obisli obnovljeni kompleks Lazareta.Na fotografiji: ministrica kulture Andrea Zlatar Violic.Foto: Niksa Duper / CROPIX
 Nikša Duper / CROPIX / Dubrovački Vjesnik / CROPIX

Prema informacijama iz Trstenog Andrea Zlatar Violić, bivša ministrica kulture teško se ozlijedila u padu sa zidića okućnice svoje vikendice u Trstenom u koje je stigla jučer kasno navečer. Nesretni slučaj dogodio se tijekom noći. Unesrećena je pronađena tek ujutro, te je uslijedila hitna intervencija i prebacivanje u dubrovačku bolnicu, piše Dubrovački vjesnik.

Kako se saznaje intervenirali su i vatrogasci koji su morali napraviti prosjeke, jer je bivša ministrica pala u gustiš na nedostupnom mjestu. Kako je došlo do pada nije poznato, a iz dubrovačke bolnice još nisu potvrdili da je Zlatar Violić zbrinuta kod njih. Policija nije intervenirala.

Kako se doznaje, slomila je bedrenu kost i zadobila više ogrebotina. Nije u životnoj opasnosti.

Prema posljednjim informacijama zbog težine ozljeda odlučeno je da se Zlatar Violić hitno prebaci na Kliniku za traumatologiju u Zagreb. Prijevoz će se obaviti helikopterom.

'Riječ je o padu s visine, pretrpjela je težak prijelom lijeve natkoljenice. Stabilno je, ali trebat će napraviti operativni zahvat jer je prijelom kompliciran. To će najvjerojatnije biti napravljeno na Klinici za traumatologiji, tako da će ona poslijepodne biti prevezena u Zagreb', rekao je sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Jerko Ferri Certić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:44