NESTALA

APEL OČAJNE KĆERI: Ovo je moja majka Željka. U subotu je krenula autobusom iz Zagreba u Berlin, u koji nažalost nije stigla. Javite ako ste je vidjeli

 
Željka Mendek
 Facebook

Željka Mendek iz Zagreba krenula je u subotu uoči Uskrsa na put rema Berlinu. Ukrcala se na FlixBus na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, no u Berlin nije stigla.

Njezina je kći u nedjelju prijavila nestanak majke, a kako ni hrvatska, ni njemačka, ni austrijska policija nije još obitelji pružila nikakve informacije, obavijest o nestanku kći je objavila i na Facebooku te podijelila po raznim grupama u nadi da će doći do kakve informacije. Njezin status prenosimo u cijelosti:

‘Ovo na slici je moja majka, Željka Mendek.

20. 04. u 14 i 40h krenula je Flixbusom (linija N60) sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora prema Berlinu u koji nažalost nije stigla.

Na putu do Berlina bus je prolazio kroz Beč, Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na četiri stanice, Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor (ZOB) i Tegel Flughafen (aerodrom).

Nestali.hr
Željka Mendek

Nešto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom, a mene osobno pokušala je dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer zahtjev za poruku u Messengeru stigao mi je kasnije. Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču, te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila s kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla naravno svojim putem.

Od tada gubi joj se svaki trag.

Nama se više nije javljala. Niti na naše brojne pozive na mobitel niti putem interneta.

Ako je netko od vas koji čitate bio u istom busu kao moja mama, ako ju je netko vidio bilo gdje i ima neku informaciju, bila bih vam do neba zahvalna da me kontaktirate putem Messengera i Facebooka.

Na sebi je imala krem jaknu, plave traperice, crne cipele do gležnja i crnu torbu.

Opis: visoka je 168 cm, plava kosa, zeleno-smeđe oči.

Hvala vam svima i dijelite ako vam nije teško u što većem broju.’

Njezin je nestanak objavljen i na stranici nestali.hr gdje piše da je slabije tjelesne građe. U slučaju da imate kakvu informaciju obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 08:46