Dražen Biljan, dopredsjednik Nacionalne udruge ugostitelja u HRT-ovoj emisiji 'Studio 4' kazao je da ugostitelji žele i traže da se dozvoli rad u unutarnjim dijelovima kafića.
- Neslužbeno znamo da se to neće dogoditi - kazao je Biljan i naglasio kako ni on niti njegovi kolege ne razumiju logiku takve odluke jer ne vide razliku poslovanja i ponašanja gostiju u restoranima i kafićima.
- Cijelo vrijeme osjećamo da smo podijeljeni, kriteriji nisu ujednačeni za sve u ugostiteljstvu. Prvo su smanjili stopu PDV-a s 25 na 13 posto za restorane, drugo - dozvolili su dostavu restoranima, kafićima nisu dozvolili kave za van. Sada su otvoreni restorani, kafići su otvoreni samo u vanjskom djelu, stvarno nema logike i nije nam jasno zašto je tako - požalio se Biljan.
- Kažu da se gosti k...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....