PETI KUPE-EU ADVENT

Atrakcija pored Lisinskog: Od petka vas čekaju talijanske delikatese, hit DJ-ji i nagrađivana vina

Program počinje u petak 10. prosinca, a za glazbu su zaduženi Orzen Kanceljak, Ilija Rudman, Antonio Zuza i Tomo Ricov

Lokacija je dvorište kluba Peti Kupe koji se tek treba otvoriti

 Screenshot

Advent sa sadržajima i na lokaciji kakve niste očekivali. Upravo to je Peti kupe - EU Advent čiji bogati glazbeni i gastronomski program počinje ovog petka, 10. prosinca. Do 31. prosinca niz događanja održat će se ispred Petog kupea, novog zagrebačkog kluba čije je otvorenje odgođeno zbog aktualne situacije. Kao uvertiru skorašnjem otvorenju kluba, njegovi voditelji, udruženi s ekipom nekadašnjeg popularnog Adventa na Europskom trgu organizirali su u novim uvjetima Peti kupe - EU Advent na Trnjanskoj cesti 5, kod dvorane Lisinski.

Dvorište kluba bit će obavijeno mirisima domaćih zimskih specijaliteta, a u bogatoj gastronomskoj ponudi bit će i delikatesna talijanska hrana. U izdašnom izboru kuhanog vina te ostalih toplih napitaka i osvježavajućih pića izdvaja se selekcija vina iz Decanterom nagrađivane vinarije Bora. Posebna atrakcija bit će Pop Up Chef, svakodnevna kulinarska poslastica koju će kao kuhari amateri na samom mjestu događanja pripremati prijatelji i gosti ovog Adventa. Time će se nastaviti tradicija kuhanja jela u adventskim kućicama, oprobana prije dvije godine na Europskom trgu.

image

Ilija Rudman i Antonio Zuza iz Imogen Recordings.

CROPIX

Dobar zalogaj bit će još slasniji uz najkvalitetniju glazbu, a takve će u Petom kupeu biti napretek, i to u rasponu od rocka i glazbe 80-ih preko disca do moderne elektronike. U goste dolaze zvijezde neprežaljenih zagrebačkih klubova Peperminta i Jabuke, a svoj će poseban program imati i Ozren Kanceljak, koji će uz puštanje glazbe pripremati i kulinarske specijalitete. Pepermint će predstavljati DJ-i Tomo Ricov, Nenad Martinović i Vedran Rako, ekipa koja će 10. prosinca i otvoriti glazbeni program Adventa. Prepoznatljive zvuke Jabuke širit će DJ-i Štefanac i Frajman, kao i Fuki koji će već 11. prosinca ispred Petog kupea obnoviti svoj kultni program Night of Faith and Devotion.

image

Tomo Ricov

Boris Kovacev/Cropix

Ljubitelji elektronike uživat će uz glazbu Ilije Rudmana i Antonija Zuze iz Imogen Recordingsa, dinamičnog dvojca s ugledom na međunarodnoj sceni. Uz njih, nastupit će i najpopularniji domaći DJ-i elektroničke glazbe Felver i Pepi Jogarde, a do kraja Adventa bit će još glazbenih iznenađenja. Sav program održat će se uz poštivanje epidemioloških mjera, a već prokušana ekipa organizatora jamči užitke za sva čula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:19