PREDSJEDNIČKI IZBORI

BAČIĆ O CULEJEVOJ PODRŠCI ŠKORI 'To je neprimjereno i neprihvatljivo. Poručujem njegovim vokabularom: 'Od volje mu k'o Šokcu post'

Branko Bačić
 Darko Tomas / CROPIX

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u četvrtak u Dubrovniku kako je podrška HDZ-ovog saborskog zastupnika Steve Culeja nezavisnom kandidatu Miroslavu Škori neprimjerena i neprihvatljiva te dodao kako će HDZ o tome raspravljati nakon predsjedničkih izbora.

Bačić je rekao kako, osim Culeja, niti jedan član HDZ-a nije dao potporu nijednom drugom kandidatu osim Kolinde Grabar-Kitarović.

"Riječ je o jednom jedinom zastupniku. Kad je na tijelima stranke i na Klubu zastupnika HDZ-a bila riječ o podršci Kolindi Grabar-Kitarović, niti jedan zastupnik, uključujući Culeja, to nije osporio. To je od Culeja neprimjereno i neprihvatljivo. Poručujem njegovim vokabularom: 'Od volje mu k'o Šokcu post'. Naime, tako je on odgovorio na pitanje što će biti ako ga vodstvo stranke sankcionira zbog tada još eventualne podrške Miroslavu Škori", zaključio je Bačić.

Saborski zastupnik iz redova HDZ-a Stevo Culej na svom Facebook profilu ranije je objavio da Miroslav Škoro ima njegov glas na nadolazećim predsjedničkim izborima.

"Škoro... moj glas imaš", napisao je Culej te priložio fotografiju Škore i Tomislava Merčepa uz koju stoji izjava Miroslava Škore o tome da kao predsjednik neće ponoviti greške prethodnika te da će pomilovati hrvatske branitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:53