GROMOGLASNI POZDRAV

Bajkeri iz čitave Hrvatske ispunili želju preminulom dječaku i ispratili ga uz zvuke motora

Motoristi su za dječakovu želju doznali preko društvenih mreža te na doista jedinstven način ispratili svojeg nesuđenog člana
 Facebook/ Vedrana Babić

U petak je na groblju Pešćenica kod Lekenika održan ispraćaj kakvog ovo mjesto, ali ni Hrvatska ne pamte.

Naime, na posljednji počinak ondje je, nakon duge i teške bolesti, ispraćen 14-godišnji dječak David kojemu je velika želja bila sjesti na motor i postati bajker.

image
Facebook/ Vedrana Babić

Nažalost, zdravstveno stanje nije dozvolilo da mu se želja ostvari, no njegovu su posljednju želju ipak ispunili bajkeri iz čitave Hrvatske okupivši se na Davidovom sprovodu.

image
Facebook/ Vedrana Babić

U petak u 13 sati tako je grobljem u Lekeniku odjekivala buka motora te je David ispraćen upravo onako kako je želio - uz zvuk motora.

image
Facebook/ Vedrana Babić

Motoristi su za dječakovu želju doznali preko društvenih mreža te se organizirali i na doista jedinstven način ispratili svojeg mladog, nesuđenog člana.

‘Ovakav odaziv je bio i za mene iznenađenje, nisam to očekivala, ali ovi bajkeri i bajkerice su stvarno velikog srca zbog svega što su napravili i kako su se organizirali. Svi im se puno zahvaljujemo‘, kazala nam je Vedrana Babić iz Udruge Ljubav na djelu, udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti koja je pomagala Davidu i njegovim roditeljima.

Pogledajte kako je to izgledalo i zvučalo:

Motoristi stižu na Davidov ispraćaj:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 07:45