PROMJENA TELEOPERATERA

BANDIĆ KUPUJE 1400 SKUPIH MOBITELA ZA GRADSKU UPRAVU Ugovor vrijedan 3,2 milijuna kuna

 Drago Sopta / CROPIX;

Zagrebačka gradska uprava na čelu s Milanom Bandićem nedavno je VIP operatera zamijenila Hrvatskim telekomom, a ta je promjena prošli petak izazvala pravu pomutnju. Svi zaposlenici, pročelnici, pa čak i sam gradonačelnik bili su nekoliko sati odsječeni od građana i svojih kolega (pravdali su se da su dostupni na fiksne telefone).

Kako doznajemo, iza tog posla, odnosno prijenosa broja za oko 2800 zaposlenika, vrijednog 3,2 milijuna kuna, skriva se sljedeća činjenica: zaposlenici su dobili i nove mobitele. I to ne bilo kakve nego sam vrh ponude među pametnim telefonima: Iphone 5 i 5s te Samsung Galaxy S4. Među njih treba ubrojiti i nekoliko stotina telefona nešto slabijih mogućnosti koji su također naručeni.

U Gradu su nam prije nekoliko dana odgovorili da je Grad Zagreb sklopio okvirni sporazum s Hrvatskim telekomom na razdoblje od dvije godine. Ukupna vrijednost okvirnog dvogodišnjeg sporazuma iznosi 2,6 milijuna kuna (bez PDV-a), prenesno je točno 1126 brojeva, a ugovorom je otvorena mogućnost da u naredne dvije godine 1400 zaposlenika gradske uprave u jednom trenutku dobije novi mobilni aparat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:11