SERGEJ IVANOVIĆ

‘Bandić mi je umro u kući... Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

Bandićev prijatelj Sergej Ivanović opisuje što se sinoć događalo u njegovoj kući na druženju s preminulim zagrebačkim gradonačelnikom
Milan Bandic
 Boris Kovacev/Cropix

- U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo - kaže Sergej Ivanović, prijatelj Milana Bandića, u čijoj je kući u subotu navečer naglo pozlilo zagrebačkom gradonačelniku.

- S Milanom sam se družio u subotu gotovo cijeli dan. Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo na kratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr. Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, ne političkim, temama čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale - kaže Ivanović i dodaje kako mu je teško govoriti o tome što se događalo u tim minutama u subotu blizu ponoći jer i dalje je u šoku s obzirom na to da se sva događalo u sekundi bez ikakve najave.

- Ne, Milan se nije žalio ni na što, sve je bilo uobičajeno šalili smo se tijekom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući - kaže nam vidno potresen Bandićev prijatelj Ivanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. veljača 2024 08:22