GRADONAČELNIK ZAGREBA

BANDIĆ SE OPET VOZI U AUDIJU, PRED KOJIM JE POZIRAO S KALINIĆEM 'Javljamo zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa'

 
 Milan Bandić (Instagram)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavio je u nedjelju fotografiju na Instagramu na kojoj, kako kaže, javlja da se stari auto vratio sa servisa, i da više nema zamjenskog skupocjenog Mercedesa oko kojeg se digla bura u javnosti, a sam Bandić je nakon toga sazvao izvanrednu pressicu za medije.

- Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa i da nema više "strašnog" zamjenskog automobila i da kao i do sada može mirno spavati, napisao je u opisu fotografije na kojoj u društvu Pavla Kalinića stoji kraj 'starog' Audija.

Podsjetimo, Bandić je izazvao veliku pozornost kad se 22. siječnja u sjedište Javne vatrogasne postrojbe u Savskoj pojavio u skupocjenom Mercedesu čija se vrijednost procjenjuje na oko 60.000 eura.

Mercedes Benz E klase 220d s kojim se dovezao digao je prašinu u javnosti, prvenstveno jer je gradonačelnik prije toga najavio velike rezove u rashodima Grada i Holdinga, te rezanje plaća pročelnicima.

Međutim, ispostavilo se da je njegov Audi na servisu, te da se radi o zamjenskom vozilu koje Bandić nije morao ništa platiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:19