StoryEditor
MINISTAR OBRANE

Banožić održao sastanak sa sindikatima vezano za Uredbu unutarnjem ustrojstvu MORH-a

Predstavnici sindikata upoznali su ministra s aktivnostima i planom rada svakog pojedinog sindikata
Mario Banožić
 Srđan Vrančić/Cropix

Ministar obrane Mario Banožić razgovarao je u ponedjeljak s predstavnicima sindikata o aktivnostima koje slijede nakon stupanja na snagu Uredbe o unutarnjem ustrojstvu MORH-a

Na radnom sastanku s ministrom sudjelovali su predstavnici Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika, Sindikata djelatnika u vojsci i državnim službama, Nezavisnog sindikata javne, državne i lokalne uprave te Samostalnog vojnog sindikata, priopćilo je Ministarstvo.

Tema sastanka bile su aktivnosti koje slijede nakon stupanja na snagu Uredbe o unutarnjem ustrojstvu MORH-a, odnosno oko aktivnosti vezane uz izradu Pravilnika o unutarnjem redu MORH-a i daljnjoj proceduri.

Predstavnici sindikata upoznali su ministra s aktivnostima i planom radom svakog pojedinog sindikata kao i s dosadašnjom suradnjom s Ministarstvom obrane.

Na sastanku je iskazano obostranom zadovoljstvo održanim sastankom te je istaknuta spremnost i otvorenost za daljnji nastavak suradnje i poslovne komunikacije između Ministarstva i sindikata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2020 06:38