ŽRTVE POPLAVE

Baranja: Izvrnula se prikolica puna vojnika, trojica ozlijeđena

Slavonski Brod, 030610.Zbog velikih kisa rijeka Orljava biljezi najvisu razinu od kada se vrse mjerenja. Prelila se preko nasipa kod mjesta Luzani i Oriovac u kojima su proglasene izvanredne mjere obrane od poplave. U pomoc je doslo 200 pripadnika HV.Na slici: pripadnici HV pomazu oko nasipa.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

OSIJEK – Lakše ozljede na nasipu na Baranjskoj Karašici u petak su oko 22,30 sati pretrpjela tri hrvatska vojnika, nakon što su skupa s još 30-ak svojih kolega pali s traktorske prikolice, koja ih je trebala prevesti do sela Šumarina.

Poplave pod kontrolom, Dunav postao najveća prijetnja

Naime, kako neslužbeno doznajemo po vojnike koji su upravo dovršili utvrđivanje nasipa došao je traktor s prikolicom, a nakon što su se vojnici popeli na prikolicu dogodilo se puknuće rude uslijed čega se prikolica izvrnula, a vojnici pali na zemlju.

Na svu sreću sve je prošlo bez ozbiljnijih ozljeda. Potvrdu o nezgodi vojnika na nasipu dao je i zapovjednik Kopnene vojske general Mladen Kruljac.

- Došlo je do nezgode u kojoj su tri vojnika lakš ozlijeđena. Ja sam inzistirao da ih se liječnički pregleda, što je i učinjeno u Domu zdravlja Beli Manastir, gdje je utvrđeno da nema nikakvih prijeloma i težih ozljeda. Sva tri vojnika već danas normalno u svojim postrojbama - rekao je Kruljac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:50