AFERA ‘SEXTING‘

Baričić policiji prijavio kaznena djela protiv privatnosti: ‘Provest će se cjelovito krim istraživanje‘

Luka Baričić je zajedno s bivšim dogradonačelnikom Splita sudjelovao u seksualnoj aferi

'Aleksandra', Luka Baričić i 'Milica'

 Facebook/

Splitska je policija potvrdila u ponedjeljak navečer da je putem elektroničke pošte zaprimila prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv privatnosti, a neslužbeno se doznaje da je podnositelj bivši gradski vijećnik Centra Luka Baričić.

On je zajedno s bivšim dogradonačelnikom Splita Bojanom Ivoševićem sudjelovao u seksualnoj aferi koja je izbila sinoć nakon što je Večernji list objavio prepiske s eksplicitnim audio i video sadržajem između njih dvojice s navodnom Aleksandrom i njenom maloljetnom sestrom iz Srbije.

U splitskoj su policiji Hini potvrdili kako će policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti cjelovito kriminalističko istraživanje tijekom kojeg će se utvrditi sve okolnosti i činjenice odnosno je li u navedenoj komunikaciji došlo do počinjenja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti ili po prijedlogu.

Tijekom popodneva svoj je iskaz u policiji kao svjedok dao Bojan Ivošević koji je za Novu TV izjavio među ostalim i kako je uvjeren da je meta bio upravo on, a ustvrdio je i kako zakon nije prekršio.

Na pitanje zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je rekao da "tada nije znao koliko ima godina". "Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?", pitao je Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 06:58