STAO U OBRANU PJEVAČA

Bartulica se snimao pred Thompsonovom kućom: ‘Šokiran sam, prekršena su sva njegova temeljna prava...‘

Zastupnik Domovinskog pokreta smatra da se svi trebamo šokirati i zapitati nakon gledanja snimke
Stjepo Bartulica ispred Thompsonove kuće
 Stjepo Bartulica/facebook Screenshot

Priča o navodnom upadu RTL-ove novinarke Danke Derifaj, snimatelja te Branka Miodraga, susjeda Marka Perkovića Thompsona na pjevačev posjed ovog četvrtka, dobiva sve više medijskog zamaha i reakcija.

Podsjetimo, trojac je šetao po privatnom vlasništvu popularnog pjevača, snimajući njegovo dvorište i bazen za prilog o sudskim sporovima koje Thompson vodi protiv Miodraga i drugih susjeda, dok su u pjevačevoj kući bile njegove kćerke i supruga, koja je ubrzo, zbog nepozvanih gostiju, pozvala splitsku policiju.

Sada se javio i saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Stjepo Bartulica.

- Javljam se ispod splitskog Žnjana, tu sam ispred kuće pjevača Marka Perkovića Thompsona i to radi nečega što sam jutros vidio, snimke koja se nalazi na internetu na kojoj se vidi kako su jučer na njegov posjed upali novinari s RTL-a zajedno s jednim susjedom i to me prilično šokiralo. Ne samo što mu je povrijeđeno privatno vlasništvo, nego su djeca bila šokirana vidjevši tamo strane osobe koje šeću po njihovom dvorištu i oko bazena. Ovdje su prekršena temeljna prava i mislim da nas sve to treba šokirati, rekao je Bartulica i dodao kako se nada da će nadležne institucije odraditi svoj posao.

- Dugo nisam vidio ovako nešto - novinari ulaze i šetaju po privatnom posjedu bez odobrenja! Djeca sama kod kuće! Zamislite kako biste se osjećali da se radilo o Vašem domu?, zapitao se Bartulica u opisu videa koji je objavio na svojoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:25