BIJES ŠEFA HSS-a

BELJAKOV RAT NA TWITTERU Batarelu napisao: Zatucanu pripizdinu stvaraj u rodnoj Australiji, ne kod nas I RUŽU TOMAŠIĆ BI OTJERAO 'Sikter iz Hrvatske!'

 
Krešo Beljak
 Damjan Tadic / CROPIX

Krešo Beljak u petak je na društvenoj mreži svim ženama čestitao njihov Međunarodni dan nazvavši ih "hrabrima, lijepima, odvažnima, jedinstvenima i snažnima", a onda ga je Vice John Batarelo svojim Facebook statusom toliko isprovocirao da se predsjednik HSS-a s njim odlučio obračunati u novom postu na Twitteru. Evo što je napisao:

- Za katolika Vicu želim: da što prije postane opet samo Vincent John. Da izmoli sto 'Očenaša' na zagrebačkom aerodromu prije nego što zauvijek odleti nazad tamo odakle je došao. Da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripizdinu stvarati u rodnoj Australiji, a ne kod nas.

No, Beljak nije stao samo na tome. Nedugo poslije obrušio se i na Ružu Tomašić, kojoj je zasmetala zabrana mise na Bleiburgu.

- Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade, a porijeklom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i uči nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajnicima. Sikter iz naše Hrvatske! - napisao je predsjednik HSS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2023 22:04