REAKCIJE

BERNARDIĆ JANDROKOVIĆA NAZVAO REKTALNIM ALPINISTOM Komadina: 'Malo mu je neuobičajen način komunikacije, no razumljiv je s obzirom na situaciju'

Zlatko Komadina
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina komentirao je uvrede koje je na račun predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića iznio šef SDP-a Davor Bernardić.

- Vraćanja na ideološke teme, drugačiji način govora, međusobnih optuživanja, govore da se približavaju izbori. Kad se vraćaju izbori, vraćamo se u ponašanje pred izbore - izjavio je Komadina, a prenosi N1.

Komentirao je uvrede koje je na račun Jandrokovića iznio šef njegove stranke, Bernardić.

- Malo je neuobičajen način komunikacije, no razumljiv je s obzirom na situaciju u kojoj jesmo. Nervoza je prisutna i to bih pripisao tom otvaranju nervoze zbog izbornih i predizbornih igara - rekao je Komadina.

Hrvatska se mora opredijeliti što je s ustaštvom i što s crvenom zvijezdom, izjavio je dodavši kako u zemlji postoje dvostruki kriteriji te da se mora jasno odrediti stav.

Što se tiče poteza predsjednika Zorana Milanovića, koji je napustio Okučane jer su se pojavili pojedinci u majicama HOS-a s vidljivim ustaškim pozdravom "Za dom spremni", Komadina je istaknuo da je to na razini vraćanja Hrvatske u normalno stanje, kao i da predsjednik nije uvijek imao konzistentne stavove.

- Milanović ima osebujan karakter i to svi znamo, mene nije iznenadio, jer mora se nekad reći jasno, pitanje je je li tajming bio dobar. Bit će tu analiza i analiza, vidite da tu svaki dan ima novih priča na tu temu. Dosta toga je trulo u Hrvatskoj, trebamo doći do zdravog tkiva - rekao je Komadina, a prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2022 19:24