IPAK JE JEFTINIJE...

Beroš snimljen kako kupuje u Lidlu u slovenskim Brežicama: ‘Ma to smo samo stali kupiti čokolade...‘

Nedavna analiza Jutarnjeg pokazala je da su cijene u slovenskom Lidlu ozbiljno niže od onih u hrvatskom

Vili Beroš šopingira u Sloveniji

 Snimio čitatelj/

Već neko vrijeme popularna destinacija Hrvatima za kupovinu su slovenske Brežice. Na svega pola sata od Zagreba po povoljnijim cijenama mogu se kupiti gotovo svi proizvodi, a jedan naš čitatelj jutros je u slovenskom Lidlu snimio ministra zdravstva Vilija Beroša.

Na fotografiji koju je čitatelj proslijedio Jutarnjem listu nalazi se ministar Beroš koji u društvu supruge čeka naplatu na blagajni.

Ministra smo upitali kako se našao u Lidlu u Brežicama, na što nam je rekao da je u obiteljskom posjetu i da mu je trgovina bila usput.

- Supruga i ja smo otišli u posjetu prijateljima pa smo putem stali kupiti slatkiše za njihovi djecu - kazao je ministar Beroš.

Inače, u siječnju je Jutarnji list napravio analizu cijena u hrvatskom Lidlu, kao i tog u Brežicama i pokazalo se da deset artikala koje smo kupili u Sloveniji u Hrvatskoj platili čak 40 posto više.

Naime, košarica koju smo tada u Sloveniji platili 19 eura, da smo je istog dana kupovali u hrvatskom Lidlu, stajala bi nas čak 26.50 eura, i to s akcijskim cijenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2023 09:54