‘PIO SAM MINERALNU‘

Beroša snimili bez maske u urarskoj radionici, pogledajte fotografiju koja se širi društvenim mrežama

Ministar tvrdi da se godinama zna s urarom te da je njemu i supruzi ponudio mineralnu

Vili Beroš

 Screenshot

Društvenim mrežama počela se širiti fotografija na kojoj se vidi kako se ministar zdravstva Vili Beroš nalazi u trgovini bez maske.

Izvor: Teleskop

Iako cijelo vrijeme poziva građane da se pridržavaju osnovnih epidemioloških mjera; nose masku u zatvorenom prostoru, drže distancu i prozračuju prostor, ministar je opet uhvaćen kako te mjere krši.

Na fotografiji koja kruži Facebookom vidi se Beroš koji stoji u urarskoj radionici i na licu nema masku. Na vratima radionice jasno je istaknut znak o držanju distance i nošenju maske.

- Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode. Logično je za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska. Štoviše, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi. Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine, rekao je Beroš.

image

Vili Beroš

image

Vili Beroš

Ovo nije prvi put da se ministar Beroš našao u problemima zbog kršenja epidemioloških mjera. U ljeto 2020. godine na Hvaru je pozirao s pjevačicom Ninom Badrić te su stajali jako blizu jedno drugom, iako je Beroš i tada ponavljao građanima da trebaju držati distancu.

I na Badnjak je ministar pozvao građane da čak i na otvorenom nose masku no, zanimljivo, to je učinio pred kamerama dok masku nije nosio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2023 23:58