ŠKORO O MILANOVIĆU

‘Besposlen pop...Više nitko ne spominje da su predsjednik i ministri dečki iz Slovenske 9‘

‘Nitko ne spominje više bit. Netko je tamo nosio novac u predsjedničkoj kampanji‘, kaže Škoro
Miroslav Škoro
 Damjan Tadic/Cropix

Šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je u četvrtak za predsjednika Zorana Milanovića da "besposlen pop jariće krsti", komentirajući njegovu izjavu o narikačama, a znakovitim smatra što sad više nitko ne spominje da su Milanović i ministri - dečki iz Slovenske 9.

„Zoran Milanović k'o Zoran Milanović. Tražili ste, dobili ste. Svakom loncu poklopac. Besposlen pop jariće krsti”, napisao je Škoro na Facebooku, osvrćući se na Milanovićeve uvrede upućene saborskim zastupnicama Marijani Puljak (Pametno) i Daliji Orešković (SiP) koje je nazvao "samodopadnim narikačama".

Škoro je naveo kako je njemu indikativna, a ljudi malo spominju, činjenica da su i Milanović i ministri dečki iz Slovenske 9, gdje se nalazi „klub” nedavno uhićenog šefa Janafa Dragana Kovačevića u kojem su se okupljali pojedini ministri, predsjednik države i drugi dužnosnici te poduzetnici.

"Nitko ne spominje više bit. Netko je tamo nosio novac u predsjedničkoj kampanji. Događa se vješto razvodnjavanje priče. Nemamo kvalitetnih alata da vidimo kako je uopće moguće da neki ministar ili bivši premijer ili predsjednički kandidat dođe na neko mjesto i da besplatno jede, pije i da besplatno uživa u relativno skupim tamburašima”, ustvrdio je Škoro.

"I da se poslije toga obriše, napusti prostoriju i 'ujeo vuk magare. Granićevi mališani su se dogovorili, uhvaćeni su s prstima u pekmezu i sad jedan lupa jedno, drugi se pravi da ništa ne zna. Čekamo iduća uhićenja pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti”, zaključio je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 07:53