KRŠILI MJERE

Bez milosti za mladence: Organizirali svadbu kod Zagreba, policija ih prijavila

U objektu je na Valentinovo zatečeno, legitimirano i provjereno četiri zaposlenika te devet gostiju. Inspektori su zapečatili objekt
 Ilustracija/Oleksii Donenko/Alamy/Alamy/Profimedia

Zagrebačka policija prijavila je u utorak zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti 48-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta u Đurđekovcu te mladence, 22-godišnjakinju i 23-godišnjaka, koji su tamo organizirali proslavu vjenčanja.

Policijska uprava zagrebačka precizirala je da su policajci 14. veljače oko sat vremena iza ponoći utvrdili da zatvoreni ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti protivno odluci Stožera civilne zaštite.

U objektu je zatečeno, legitimirano i provjereno četiri zaposlenika i devet gostiju, a prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile, dodala je policija.

Vlasnik ugostiteljskog objekta i dvoje organizatora privedeni su u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu, dok su inspektori Državnog inspektorata zapečatili objekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2022 09:30