POZVANA POLICIJA

Biciklist krivudao cestom, vozači su se neuspješno borili s njim: ‘Bio je vidno alkoholiziran...‘

- Trajalo je to gotovo 10 minuta, krivudao je, priječio bi nam put, no na kraju smo ga ipak uspjeli zaustaviti, kaže svjedok
Pijani biciklist na cesti od Pakraca do Daruvara
 MojPortal.hr/screenshot/Youtube

I danas, nakon niza incidenata na lokalnim cestama, ponovno se dogodila prilično neobična scena u mjestu Omanovac, na putu od Pakraca prema Daruvaru.

Biciklist je, naime, kažu očevici za MojPortal, prilično alkoholiziran vozio bicikl posred ceste i umjereno krivudao. Po snimci se može pretpostaviti da se držao bijele trake radi lakše orijentacije, ali je krivudanjem doveo u probleme ostale vozače koji su ga se bojali zaobići jer je krivudajući mogao završiti i pod njihovim automobilima. Teško je reći da nije primijetio automobile iza njega, ali čini se da ga jednostavno nije bilo briga.

- Čovjek je bio vidno alkoholiziran i, kao što se vidi, dovodio je u opasnost i sebe i druge. Pokušavali smo ga zaustaviti, ali nije bilo lagano. Trajalo je to gotovo 10 minuta, krivudao je, priječio bi nam put, no na kraju smo ga ipak uspjeli zaustaviti i maknuti s ceste i pozvati policiju - ispričao je za MojPortal jedan od građana koji je sudjelovao u akciji zaustavljanja pijanog biciklista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:24