DRAGAN MEKTIĆ

BiH MINISTAR KOJI JE TEŠKO OPTUŽIO HRVATSKU ZA ŠPIJUNAŽU DOŠAO U ZAGREB NA OPERACIJU Stigao je službenim autom i s osiguranjem..

 
Dragan Mektić
 Dado Ruvić / REUTERS

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić stigao je u Zagreb službenim automobilom i s osiguranjem, a N1 javlja da se radi o privatnom posjetu radi operacije očiju u jednoj privatnoj poliklinici u Zagrebu.

Nije bio raspoložen za odgovaranje na pitanja o optužbama koje je iznio protiv Hrvatske, da su hrvatski obavještajci pokušali vrbovati vehabije iz BiH kako bi prokrijumčarili oružje u neku od ekstremističkih džamija, što bi onda poslužilo da se Bosnu i Hercegovinu optuži kao leglo terorizma, u skladu s izjavama predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o “10.000 terorista u BiH”.

'Ne bih sada o tome', rekao je Mektić danas u Zagrebu.

Novinari su ga upitali i o fotografiji koju je objavio banjalučki RTRS, na kojoj se vidi Mektić u društvu šefa Obavještajno sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao tu priču.

'Nije čudno, što će biti čudno. Ne znam što bi bilo čudno. Poznajem ga 20 godina. Kritizirao je i mene', rekao je za N1.

Nije odgovorio na pitanje o tome je li dokaze za svoje tvrdnje dao Tužiteljstvu BiH, već je samo ušao u polikliniku bez odgovora na to pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:55