KULMINACIJA BIJESA

Bijesna gospođa škarama prerezala HDZ-ovu člansku iskaznicu: ‘Plenkoviću, sjaši više! Slavoncima je dosta!‘

Ograđujem se od vas. U moje ime više nikad nemoj govoriti. Želim ti sve ono što ti želiš Slavoncima, poručila je premijeru

Dragica Končić Kurbanović uništava HDZ-ovu člansku iskaznicu

 Screenshot/FACEBOOK

Milenko Bilić, član Stožera za obranu hrvatskog sela te jedan od lidera i organizatora prosvjeda koji se održavaju diljem Slavonije, na Facebooku je objavio video koji prikazuje kako jedna od sudionica škarama reže HDZ-ovu člansku iskaznicu.

- Cijenjeni gospodine Plenkoviću i svi vi iz pravomoćno kriminalno osuđene organizacije poznatije kao HDZ, evo pogledajte što radi gospođa koja je vaša članica od 1989. godine - čuje se na snimci.

Žena se zatim predstavlja kao Dragica Končić Kurbanović pa nastavlja:

- Gospodine Plenkoviću, pošto vi stalno govorite da nas prate i podržavaju male stranke, evo vam članska iskaznica HDZ-a. Ograđujem se od vas. Silazim s ringišpila. Gospodine Plenkoviću, ovo što ste napravili Slavoniji, slavonskom selu i slavonskom čovjeku, u moje ime to niste smjeli napraviti. Silazim s ringišpila, u moje ime više nikad nemoj govoriti. Želim ti sve ono što ti želiš Slavoncima. Sjaši više! Slavoncima je dosta! - rekla je, a svi oko nje gromoglasno su zapljeskali.

Za kraj, muškarac s početka snimke bacio je HDZ-ovu člansku iskaznicu u vatru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2023 20:07