NOVI PROJEKT

Bira se Najljepši advent u Hrvatskoj, 44 grada i općine već prikupili više od 54 tisuće lajkova

U izbor se uključilo 36 gradova i 8 općina, a glasovanje se do 12. siječnja u ponoć provodi na Facebook stranici gradonačelnik.hr

Advent u Osijeku

 Vlado Kos/CROPIX

Više od 54 tisuća lajkova, 4600 dijeljenja i doseg veći od 700 tisuća, brojke su koje je u prva tri dana postigao novi projekt gradonačelnik.hr - Izbor za Najljepši advent u Hrvatskoj.

Izbor se provodi na Facebook stranici gradonačelnik.hr, na kojoj se od 4. do 12. siječnja u ponoć može glasati za/lajkati advente iz 44 prijavljena grada i općine.

Po broju lajkova, kao uvjerljivi favorit zasad se nametnuo Grad Osijek sa svojim Adventom, a u prvih deset najpopularnijih još su adventi iz Vinkovaca, Slavonskog Broda, Varaždina, Šibenika, Opatije, Đakova, Karlovca, Pule i Samobora.

- Izbor je izazvao fantastičan interes i angažman na Facebooku, što nas izuzetno veseli jer nam je to bio i cilj - omogućiti gradovima i općinama koji su se potrudili oko svojih advenata da rezultate tog truda, rada i ulaganja predstave što široj javnosti. Svi znamo za nekoliko velikih i sad već etabliranih advenata, no ovaj izbor pružio nam je priliku otkriti još mnoštvo prekrasnih advenata i u ostalim gradovima i općinama - ističu s gradonačelnik.hr-a i pozivaju sve građane da se uključe i svojim lajkovima podrže svoje favorite.

U utrci sudjeluje 36 gradova i 8 općina: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Hvar, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Opuzen, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Valpovo, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Čepin, Ernestinovo, Farkaševci, Jasenice, Mače, Medulin, Tar-Vabriga i Vir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:31