O SLUČAJU BUNTIĆ

Bivša HDZ-ovka koja je šokirala izjavom o Srbima i vrbama: ‘Ti ne znaš tko tu koga tuče, ona loše glumata‘

Klara Buntić, supruga rukometaša, više je puta u javnosti, pa i za Jutarnji list, govorila o nasilnom mužu

Ivona Milinović

 YouTube

Ivona Milinović, bivša riječka HDZ-ovka i gradska vijećnica koja je zbog skandalozne izjave ‘o Srbima i vrbama‘ u podcastu Velebit izbačena iz HDZ-a, putem Facebooka je podržala istup patera Ike Mandurića o slučaju Buntić.

Klara Buntić, supruga rukometaša, više je puta u javnosti, pa i za Jutarnji list, govorila kako strahuje za svoj život i da joj je istup u javnosti jedina šansa da preživi nasilje kojemu je izložena godinama. Pater Mandurić je svoju objavu pak posvetio muškarcima koji su ‘prošli teške trenutke na kakvima je Denis pao‘: ‘Ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim‘, poručio je u kontroverzno istupu.

Milinović na Facebooku govori kako se na audiosnimci, koju je Klara Buntić predala Jutarnjem listu, ‘ne zna tko tu koga tuče‘. Njezin istup prenosimo u cijelosti.

- Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništiti živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.

Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen "dokaz" je audio snimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe van i iseli iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata. A ona loše glumata i skviče "aj aj, ne udaraj me", on puno iskrenije zvuči kad pita "ma tko te udara". Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao 3 sata vani, i kad mu smješta snimanje sama govori "E sad ćeš vidit svog boga". Baš tako se usude ponašati žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila. Kaže da ju 5 godina tuče, ali trpjela je jer ga ne može preko noći prestati voljeti. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, "srce moje, ljubav moja", Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća. Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirati ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja. Zbog ovakvih, žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjeti nelogičnosti njezinih izjava, i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumiti. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda, napisala je Ivona Milinović.

Gostovanje HDZ-ove gradske vijećnice Ivone Milinović prije četiri godine u podcastu ‘Projekt Velebit‘ Marka Juriča izazvalo je brojne reakcije nakon što je izjavila da Rijeci ne trebaju vrbe jer tamo živi samo 6,5 posto Srba.

- Ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba, dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe, možda po nekim selima u Dalmaciji gdje ih ima 30-40 posto - pojasnila je Ivona Milinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:22