PRINOVA NA LISTI

Bivša laburistica Nansi Tireli na listi koalicije Bandić-Čačić

Tireli se razišla s aktualnim predsjednikom Hrvatskih laburista Tomislavom Končevskim koji je Tireli i Jaroslavu Pecniku spočitavao da su mimo odluke stranačkog predsjedništva u Saboru glasovali protiv opoziva premijera Tihomira Oreškovića
 Marko Todorov / HANZA MEDIA

ZAGREB - Bivša laburistica Nansi Tireli na parlamentarne izbore u rujnu izlazi kao nezavisna na koalicijskoj listi stranaka Milana Bandića i Radimira Čačića.

Tireli je Hini potvrdila informaciju da će izbornu sreću okušati u Prvoj izbornoj jedinici (zagrebačkoj) kao nezavisna na listi koalicije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365, Čačićeve Narodne stranke – Reformista, Novog vala – Stranke razvoja, HSS – Stjepan Radić i BUZ-a.

Dugogodišnja laburistica ljetos je sama napustila stranku, a mediji su špekulirali da joj je SDP, koji u svojoj koaliciji ne želi Hrvatske laburiste, spreman ponudi mjesto na listi.

Tireli se razišla s aktualnim predsjednikom HL Tomislavom Končevskim koji je Tireli i Jaroslavu Pecniku spočitavao da su mimo odluke stranačkog predsjedništva u Hrvatskom saboru glasovali protiv opoziva premijera Tihomira Oreškovića, spominjući i moguće sankcioniranje dvoje saborskih zastupnika HL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2021 15:31