KOLINDA U ŠPECERAJU

Bivša predsjednica snimljena u inkognito šopingu: Posebno se zadržala uz jednu policu...

Kolinda Grabar Kitarović viđena je u jednoj trgovini kod Svačićevog trga u kupnji. Popis za nabavku je bio poduži, na papiru A4 formata
 Snimio čitatelj

Iako je ovog ljeta postigla još jedan profesionalni uspjeh kad je kao prva žena iz Hrvatske izabrana za članicu Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), 52-godišnja Kolinda Grabar Kitarović ipak nalazi vremena i za brigu o svojem domaćinstvu.

Bivša predsjednica RH jučer je tako viđena u jednoj trgovini kod Svačićevog trga u kupnji, za koju se očito vrlo dobro pripremila. U rukama je imala papir A4 formata s popisom namirnica, koji je 'štreberski' provjeravala da joj nešto ne promakne. Društvo su joj pravile dvije mlađe žene, koje su pomagale da im sve ide brže, ispričao nam je čitatelj.

Sve se zbivalo oko podneva pa je moguće da je za kupnju iskoristila vrijeme pauze na poslu. Bivša predsjednica i njene suradnice nosile su zaštitne maske, što je i propisano u svim zatvorenim prostorijama, a to joj je pomoglo da neometano obavi kupnju.

image
Kolinda Grabar Kitarović u kupnji
Snimio čitatelj

Naime, ležerno odjevenu Grabar Kitarović, samo s repom bez komplicirane frizure, još i s maskom na licu malo tko je prepoznao, stoga je kupnju obavila inkognito.

Grabar Kitarović odabrala je puno voća, a posebno se zadržala uz policu za začinima. Znamo da bivša predsjednica voli kuhati, budući da je to često isticala, a omiljeni specijalitet joj je 'lažna pašticada' koju njezini ukućani obožavaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. prosinac 2020 07:54