U SANITETU

BIVŠI DUBROVAČKI GRADONAČELNIK VLAHUŠIĆ NA FACEBOOKU SE POHVALIO DA JE DOBIO STATUS BRANITELJA U vojsci je 1995. godine bio točno 15 dana

 
Andro Vlahušić
 Srđan Vrančić / CROPIX

Bivšem dubrovačkom gradonačelniku Andri Vlahušiću nakon 25 godina, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske priznalo je status hrvatskog branitelja. Vlahušić je o tome javnost obavijestio preko društvenih mreža.

- Nakon 25 godina, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske priznalo mi je status hrvatskoga branitelja rada u Sanitetu Hrvatske vojske. Ako drugi nisu htjeli priznati Istinu, tadašnja djeca, a danas odrasli ljudi uvijek su je znali. Nadam se da će kraće vrijeme trebati za povratak zidina gradu i revidiranje političkoga progona - istaknuo je Vlahušić na Facebooku aludirajući na sudske procese u aferama 'Šipan' i 'Revelin'.

Inače, na dnu rješenja koje je Vlahušić priložio u objavi na Facebooku otkriva se da je u vojsci bio od 4. do 19. kolovoza 1995., tj. točno 15 dana.

Podsjetimo, u aferi 'Šipan' u kojoj je potpisao pozajmicu od milijun kuna tvrtki svog koalicijskog partnera Pere Vićana pravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora uvjetno zbog čega se nije mogao kandidirati na lokalnim izbora na kojima je namjeravao osvojiti treći gradonačelnički mandat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:32