IZBORNE KOMBINACIJE

Bivši živozidaš nositelj liste Domovinskog pokreta, Penava najavio uskrsnuće!

Uz potporu hrvatskog naroda ostvarit ćemo rezultat koji će omogućiti uskrsnuće Hrvatske, rekao je predsjednik Domovinskog pokreta

Ivan Penava

 Damjan Tadic/Cropix

Državnom izbornom povjerenstvu izborne liste predao je danas i Domovinski pokret zajedno s koalicijskim partnerima. Nositelje lista predstavio je predsjednik DP-a i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

- U ovo preduskrsno vrijeme, na današnji dan kad su svezana crkvena zvona, došli smo, za razliku od nekih drugih vremena, bez tamburaša i fanfara. Imali smo u subotu jedan velebni skup gdje smo pokazali što možemo i kako možemo. Danas smo došli ponizni, u ovo preduskrsno vrijeme, predati kandidacijske liste s čvrstom vjerom da ćemo po završetku blagdana Uskrsa ući u kampanju i ostvariti, uz potporu hrvatskog naroda i hrvatskih građana, rezultat koji će omogućiti uskrsnuće Hrvatske - rekao je Penava.

Nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici bit će Mislav Kolakušić, predsjednik stranke Pravo i pravda i zastupnik u Europskom parlamentu.

Listu u drugoj izbornoj jedinici (Dubrava, Sesvete, Bjelovarsko-bilogorska županija...) nosit će vukovarski branitelj Tomislav Josić, a na vrhu liste u trećoj bit će saborski zastupnik Davor Dretar. Listu u četvrtoj izbornoj jedinici nosit će zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, a u petoj čelnik DP-a i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Na čelu liste u šestoj jedinici bit će Igor Peternel, a u sedmoj Josip Jurčević.

U osmoj izbornoj jedinici (Istra, Rijeka, Primorje) nositelj će biti bivši "živozidaš", a danas dužnosnik stranke Pravo i pravda i zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić.

Na prvom mjestu u devetoj izbornoj jedinici bit će Damir Biloglav, a listu DP-a u desetoj izbornoj jedinici nosi još jedan vukovarski branitelj - saborski zastupnik Stipo Mlinarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 16:40