ALKOHOL JE ZLO

Bizarna priča iz Podgore: Pijani Slovak prenoćio u krevetu nepokretne mještanke

Tijekom zabave u lokalnoj konobi 40-gdišnjak se toliko zapio da nije mogao naći kuću u kojoj je odsjeo. Uletio je u prvu kuću i u njoj našao krevet

Bizaran slučaj s 40-godišnjim slovačkim državljaninom u naslovnoj ulozi zbio se u Podgori i završio u policijskom biltenu, piše Slobodna Dalmacija.

Slovak je prije par dana doputovao na Makarsko primorje, i to kao član profesionalne biciklističke momčadi. Uglavnom, danju su trenirali, a noću lumpovali po konobama.

Tako se 40-gdišnjak jednom prilikom toliko zapio da nije mogao naći kuću u kojoj je odsjeo. Uletio je u prvu kuću i u njoj našao krevet.

Kada se ujutro probudio, vidio je da je noć proveo u krevetu s teško bolesnom i gluhonjemom 63-godišnjakinjom. Valjda od neugode, krenuo joj pomoći i pospremiti krevet u kojem je zanoćio, ali nije stigao obaviti započeti posao.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo bludne radnje na štetu invalidne osobe, policija ga je privela istražnoj sutkinji Ljiljani Stipišić, koja ga je na kraju pustila da se brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 01:31