PREDIVNA INICIJATIVA

Bjelica pokrenuo aukciju za Centar za beskućnike u Osijeku: Donirat ću jednako kao i najbolji ponuđač

Kako doznajemo, u danima koji slijede Bjelica će objaviti još nekoliko humanitarnih aukcija za udruge koje brinu u potrebitima
Nenad Bjelica
 Damir Krajac/Cropix

Vrijeme je darivanja, ali i empatije prema potrebitima, a trener Osijeka Nenad Bjelica još je iz igračkih dana bio poznat kao čovjek koji je uvijek spreman pomoći onima koji su u potrebi.

Često je sudjelovao u različitim humanitarnim akcijama, a nerijetko ih je i sam osmišljavao i pokretao, pa tako i sada. Bjelica je danas na svom Facebook profilu objavio humanitarnu aukciju dresa NK Osijek s njegovim imenom od koje će sav prihod biti uplaćen Centru za prihvat beskućnika u Osijeku.

„Dragi moji, stavljam na aukciju dres NK Osijeka u svrhu skupljanja sredstava za Centar za prihvat beskućnika u Osijeku. Dres će dobiti onaj koji do sutra 15.12. do 18 sati ponudi najviše za dres. Dres je L veličine i početna cijena je 500 kuna. Dres po želji može biti potpisan i s posvetom.

Moja malenkost će uplatiti Centru donaciju u istom iznosu kao i najbolji ponuđač. Također, možete uplatiti Vaše donacije Centru za prihvat beskućnika na račun broj HR6123400091110046082,“ objavio je Bjelica na svom Facebook profilu.

Kako doznajemo, u danima koji slijede Bjelica će objaviti još nekoliko humanitarnih aukcija za udruge koje brinu u potrebitima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:54