KOLONA SVE DO GRANICE

BLAGDANSKE GUŽVE Kod naplatnih kućica u Lipovcu kolona automobila duga 10 kilometara!

Slavonski Brod, 221212.Povodom bozicnih blagdana pojacan je intenzitet prometa na granicnom prijelazu (sa BiH) u Slavonskom Brodu. Kolona je duga oko kilometar i ceka se oko sat vremena.Na fotografiji: granicni prijelaz Slavonski Brod.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

Kolona duga čak 10 kilometara stvorila se na autocesti u Lipovcu. Problemi su počeli jutros oko 11 sati, a čitatelji koji su nas nazvali kažu da se na autocesti još uvijek stoji. Mimo njih već satima prolaze jedino policijska vozila, koja koriste zaustavni trak.

- Problemi su počeli još prije naplatnih kućica u Lipovcu, a kolona je sve do granice. Ne znamo što se događa i nitko nam ništa ne govori. Oko nas ima mnogo roditelja s djecom, kojima je jako teško živahnim mališanima objasniti što se događa i da moraju biti mirni. Gužva je strašna, jer su svi krenuli na praznike. Vode i nešto hrane, na svu sreću, imamo, ali nas muči to što nemamo pojma koliko ćemo još čekati. Nismo se nadali ovakvom vikendu - kažu naši čitatelji.

Iz Hrvatskih autocesta kažu kako za kolonu znaju, ali da nemaju nikakve veze s njom. Problemi su nastali, tvrde, na hrvatsko-srpskoj granici i ne znaju koliko bi još mogli potrajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:08