MISLILI DA JE BOMBA

BLOKIRALI CENTAR OSIJEKA ZBOG PLIŠANOG MEDE! Zaustavili tramvaje, policajci na Trg Ante Starčevića dojurili pod punom spremom

 istock, eph

Već drugi puta u 20-ak dana Osijek je bio blokiran zbog - igračke! Oko 18.30 sati građani su dojavili policiji da se na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića nalazi sumnjiv predmet. Temeljna policija i policijski pirotehničari odmah su se sjurili na Trg i blokirali ga. Kombi pirotehničara stao je između zgrade Županije i poslovnice Splitske banke i ubrzo su iz njega izišla dva muškarca. Jedan od njih stavio je zaštitni prsluk i kacigu te pod punom opremom krenuo u pregled sumnjivog predmeta. Nedoumica nije dugo trajala, jer je vrlo brzo otklonio je svaku sumnju da je riječ o bilo čemu opasnom.

Naime, to je bila samo na klupi zaboravljena dječja igračka, piše Glas Slavonije .

Za vrijeme dok je pirotehničar radio svoj posao policajci su s tri vozila blokirali Trg Ante Starčevića i sprječavali građane u prolasku. Isto tako bio je blokiran tramvajski promet pa je veći dio Kapucinske bio zakrčen. Ostao je izvan Trga stajati i osječki božićni tramvaj. Bilo je zanimljivo vidjeti one prolaznike sa slušalicama u ušima, slušajući glasnu glazbu nisu obraćali pozornost na upozorenja policajaca, no na kraju su i oni uspješno zaustavljeni u prolasku.

Iako se radilo samo o igrački, policija nije imala izbora kada im je dojavljeno za sumnjivi predmet, nego otići i provjeriti o čemu se radi, piše Glas Slavonije .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:42