MEĐU PRVIM POTEZIMA

BLOKIRANI KOLINDI POSLALI JASNU PORUKU 'Ima nas 320.000, očekujemo ispunjenje obećanja'

 Goran Mehkek / CROPIX / Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Udruga Blokirani u ponedjeljak je novoizabranoj predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović poručila da očekuje ispunjavanje njezina predizbornog obećanja da će među prvim potezima poduprijeti inicijativu Blokiranih za ocjenom ustavnosti Ovršnog zakona.

Želimo od predsjednice da nas sasluša i pruži svim državljanima Hrvatske nadu da ostanu i žive ovdje, vrate dugove, imaju posao, krov nad glavom i sigurnost, istaknula je Miriam Kervatin u ime udruge Blokirani na njihovim internetskim stranicama.

Novoizabranu predsjednicu Hrvatske Kervatin podsjeća da je život 320.000 blokiranih građana Hrvatske postao glavnom izbornom temom koja je odlučila izbore "između bivšeg predsjednika koji temu nije prepoznao i predsjednice koja to jest".

"Mi iz udruge Blokirani uspjeli smo aktivnim zagovaranjem, sustavno i strateški, da se poruke izborne kampanje vrate u okvire realnog života", ističe Kervatin i Kolindi Grabar Kitarović poručuje da Hrvatska treba "predsjednicu koja će raditi, koja će trajno biti prisutna među svojim državljanima i pomno ih slušati".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:28