NOVI MANDAT

Boban: ‘Ostvario sam povijesni rezultat. Bit ću župan i onima koji su glasovali za Ostojića‘

Hvala mojem protukandidatu na korektnoj i fer borbi u drugom krugu lokalnih izbora, istaknuo je HDZ-ov kandidat
Blaženko Boban sa suprugom
 Paun Paunovic/CROPIX

Kandidat HDZ-a za župana Splitsko-dalmatinske županije, Blaženko Boban, rekao je kako je ostvario povijesni rezultat s oko 60 posto potpore glasača koji su izašli na izbore.

"Na temelju gotovo 96 posto prebrojanih glasova mogu reći da je ostvaren povijesni rezultat u našoj županiji, jer je prvi put jedan kandidat dobio 60 posto potpore glasača," rekao je novinarima Boban, koji je i u proteklom četverogodišnjem mandatu bio župan.

Dodao je kako je prema tim podacima on od protukandidata Ranka Ostojića za župana splitsko-dalmatinskog dobio gotovo 30.000 glasova više.

"Hvala mojem protukandidatu Ostojiću na korektnoj i fer borbi u drugom krugu," istaknuo je Boban. Dodao je kako će on biti župan i onim građanima koji su glasovali za njegova protukandidata.

Boban je također čestitao svim načelnicima općina i gradonačelnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji su izabrani na te dužnosti na ovim lokalnim izborima, rekavši da će sa svima surađivati na dobrobit svih građana Splitsko-dalmatinsko županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:44