VESELA RENOVACIJA

BOLNICA U KLAIĆEVOJ DOBILA PODMORNICU! Uređaj za magnetsku oživjeli veselom pričom: 'Jučer smo prvi put snimili dječaka (4) bez opće anestezije'

 
 Facebook

Klinika za dječje bolesti Zagreb poznatija kao Klaićeva jučer je na svojoj Facebook stranici objavila veselu vijest koja se ponajviše tiče djece i njihovih roditelja. Sivo bijeli uređaj za magnetsku rezonancu te prostoriju u kojoj se nalazi preuredili su i sada izgleda kao podmornica.

- Do prije nekoliko dana bio je to sivo bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pritome se niti malo pomaknuti. Upravo zbog toga, djecu do 6 godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju. Prije dva dana su naši djelatnici po prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama. Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!, napisali su u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:03