‘ZDRAVA KONZERVA‘

Bolonjez iz Pakova Sela - nakon uspjeha jajomata, poduzetni Ivan ima novi projekt: ‘Nema konzervansa i aditiva!‘

U konzervi ima 400 grama bolonjeza, od čega on garantira da je 150 grama čisto meso

Ivan Rakić

 Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
U konzervi ima 400 grama bolonjeza, od čega on garantira da je 150 grama čisto meso

Počeo je s jajima, "Rakić jaja iz pakovačkog kraja", koja je - prvi kod nas - stavio u jajomate, i tako ih učinio dostupnima svima, na dugme. Ubaciš lovu, i dobiješ paket od deset komada domaćih jaja, iz slobodnog uzgoja, koje je "hendlao" njegov otac Zvonko, dok je Ivan bio zadužen za marketing i "ižinjavanje", prenosi Šibenski.

I sada je, opet, ižinjao nešto novo, a zove se zdrava konzerva, bolonjez iz Pakova Sela, za čiju se proizvodnju već naručuju i pakiraju strojevi, kako bi se i ona proizvodila tamo odakle su Rakići i krenuli u bijeli svijet. Kojeg će Ivan sigurno osvojiti, jer pred njegovom konzervom druga će se gotova jela morati dobro zamisliti. Sto posto prirodna, sto posto bez konzervansa, sto posto bez aditiva, nema ni jedan E... Uglavnom, takvog bolonjeza nema viš...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2025 16:11