NAPAD U VINKOVCIMA

Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!

Direktor Bosiljko Stanić

Vlasnik tvrtke Boso Bosiljko Stanić fizički je napadnut danas prijepodne ispred sjedišta svoje tvrtke u Vinkovcima. Kako neslužbeno doznajemo napadač je brat Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić koja je prva iznijela u javnost priču o načinu rada i odnosa prema zaposlenicima u tvrtki Boso zbog koje se otvorila afera koja posljednjih dana puni medijski prostor.

Bosiljko Stanić nam je potvrdio da je doživio napad i uskoro će dati izjavu o tome što se dogodilo, a kako doznajemo posljednjih dana su on i njegova obitelj bili suočeni s nizom prijetnji.

Razgovarali smo i sa Željkom Dujmićem koji nam je rekao da je šokiran viješću koju je netom prije doznao. Kazao je da se on i njegova obitelj u potpunosti ograđuju od onoga što je njegov brat učinio te da ga on ničime na to nije potaknuo. Istaknuo je da je s bratom u posljednjih godinu dana u lošim odnosima, te da imaju tek minimalan kontakt.

- Bacio je ljagu na sve što smo mi učinili u posljednje vrijeme kako bi se javnost upoznala s time što se događa u tvrtci Boso, a bacio je ljagu i na cijelu našu obitelj. Žao mi je što je do toga došlo jer ja to nikada nikome ne bih ni poželio, a kamoli učinio. To nije način za rješavanje problema. U konačnici i ja sam to mogao učiniti, ali mi takvo što nikada nije palo na pamet, niti bih to mogao. Mi smo naše probleme odlučili rješavati putem institucija jer je to jedini pravi način. Ponavljam, ograđujemo se od ovoga i žao nam je što je do toga došlo - rekao je Željko Dujmić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:32