PRIOPĆENJE IZ TVRTKE BOSO

BOSILJKO STANIĆ NAKON NAPADA 'Prvo me pokušao pregaziti autom, a zatim me napao drvenim kolcem'

 Vlado Kos / CROPIX

Iz tvrtke Boso oglasili su se priopćenjem u kojem navode da je vlasnika Bosiljka Stanića napao Ivica Dujmić, šogor Ivanke Dujmić, a napad je, ističu u Bosi, uslijedio 'nakon mnogobrojnih prijetnji koje Bosiljko Stanić i njegova obitelj primaju već tjednima, a koje su vezane uz lažne optužbe iznesene u javnosti'.

- Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem. Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem, nisam htio istupati i obračunavati se preko medija. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti. Na medije apeliram da provjere glasine koje dopiru do njih i da ne sudjeluju u hajci koju pojedinci vode protiv mene i moje tvrtke - izjavio je Stanić.

Podsjetimo, Bosiljko Stanić fizički je napadnut danas prijepodne ispred sjedišta svoje tvrtke u Vinkovcima. Suprug Ivanke Dujmić, Željko Dujmić, kazao je da se on i njegova obitelj u potpunosti ograđuju od onoga što je njegov brat učinio te da ga on ničime na to nije potaknuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:20