VELIKA KONSPIRACIJA

Bošnjaković i odvjetnici Gotovine na tajnom sastanku: Mišetić i Kehoe skrivali se u ministrovom Audiju

Sastanak je održan jučer poslijepodne u sjedištu Ministarstva pravosuđa. Izvori bliski odvjetničkom timu tvrdili su da ne znaju ništa o tom iznenadnom susretu

ZAGREB - U nedjelju, rano poslijepodne, ispred zgrade Ministarstva pravosuđa u Dežmanovom prolazu, zaustavio se Audi A6, dubrovačke registracije.

Odmah potom iz crne limuzine izašla su dvojica muškaraca. Brzim korakom doslovno su uletjeli u sjedište ministarstva gdje ih je več čekao šef resora Dražen Bošnjaković.

Dvoje ministrovih gostiju bili su Gotovinini odvjetnici: Luka Mišetić i Greg Kehoe, glavni stratezi obrane Ante Gotovine koja je nepravomoćnom presudom od 24 godine zatvora, de facto, doživjela fijasko. Očito, to je bio vrlo važan i urgentan sastanak dva dana nakon donošenja presude.

VELIKI SPECIJAL: Haška presuda generalima

No, izvori bliski odvjetničkom timu, kod kojih je Jutranji želio potvrditi informacije o sastanku, tvrdili su da ne znaju ništa o tom iznenadnom susretu članova Gotovinine obrane i Bošnjakovića.

Konspiracija je bila tako velika da su se Mišetić i Kehoe od novinara na odlasku skrivali iza crnih stakala ministrova Audija koji ih je odvezao do njihova auta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:18