PRIJEPORI U HDZ-u

BOŽINOVIĆ O BRKIĆU 'Počinje ta unutarstranačka utakmica, a siguran sam da će završiti pobjedom Andreja Plenkovića'

Davor Božinović
 Ranko Šuvar / CROPIX

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović jutros se uvodno u ime MUP-a kao suorganizatora konferencije "Ostvarenje cilja Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 2011.-2020. vizija ili realnost" na Fakultetu prometnih znanosti osvrnuo i na intervju Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a, koji je podržao Miru Kovača i najavio kandidaturu za potpredsjednika stranke.

'Što se tiče izjava koje se daju, počinje ta unutarstranačka utakmica i ono što je najvažnije i što će, nadam se, svi sudionici imati u vidu, da nakon unutarstranačkih dolaze parlamentarni izbori i da će HDZ bez obzira kako završili ti unutarstranački izbori, a ja sam siguran da će završiti pobjedom Andreja Plenkovića, izići složan, zajednički i ostvariti još jednu parlamentarnu pobjedu', rekao je Brkić.

Upitan o kašnjenju imenovanja pomoćnika ministara zbog sigurnosnih provjera, Božinović je rekao kako on kao ministar unutarnjih poslova nema saznanja o tijeku tih provjera jer ih provodi SOA, a sve je u nadležnosti Ministarstva uprave, te je spomenuo da ova Vlada nije ukinula sigurnosne provjere za ministre, ali da postoji način da sve bude jasno i transparentno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:29