‘RAZMOTRIT ĆU OPCIJE‘

Božinoviću prisjeo svečani let šengenskom zonom: Ukrcao se za Rim, sjeo, a onda je stigla neugodna obavijest...

Svi putnici su ušli u zrakoplov koji je pokrenuo motore i bio spreman za polijetanje, a onda se iznenada vratio i iskrcao sve koji su se nalazili u avionu što je mnogima poremetilo planove

Davor Božinović

 Jakov Prkic/Cropix

Svečarski let slobodnom šengenskom zonom ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću je pokvaren.

Naumio je službeno iz Splita u Rim, ukrcao se u avion, ali se ubrzo vratio na pistu.

Let iz Splita za Rim na kojem je bilo oko 159 putnika otkazan je zbog indikacija tehničkog kvara, reporteru Dnevnika Nove TV Mariju Juriču potvrdili su Croatia Airlinesa.

Svi putnici su ušli u zrakoplov koji je pokrenuo motore i bio spreman za polijetanje, a onda se iznenada vratio i iskrcao sve koji su se nalazili u avionu što je mnogima poremetilo planove.

Među tim putnicima bio je i sam ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji u ponedjeljak ima sastanak s talijanskim kolegom.

"Nije ni prvi put, tehnički kvarovi se događaju na zrakoplovima. Ja vjerujem da će tijekom večeri naći neko alternativno rješenje za sve ljude koji putuju prema Rimu", rekao je ministar te odgovorio na pitanje misli li da će stići na sastanak: "Ja ću sigurno razmotriti sve opcije jer se radi o važnom sastanku. Migracije su važna tema, u Italiji možda i tema broj jedan."

Sve je na kraju ipak dobro završilo. Prema najnovijim informacijama, nakon odgode od tri sata, svi su se putnici ukrcali u zrakoplov koji je sretno poletio za Rim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:56