ISTRAGA USKOK-A

'BOŽJA ZRAKA ME POGODILA DA MI MATERIJALNA STRANA NIJE POKRETAČ GIBANJA' Bizarna obrana potpredsjednika HDZ-a

Damir Jelić branio se od optužbi da je sudjelovao u mešetarenju gradskim zemljištem na kojemu je njegov prijatelj Vladimir Sever u dva mjeseca okrenuo milijun eura, što ovih dana istražuje USKOK
Karlovac, 280411.Damir Jelic, gradonacelnik grada Karlovca.Foto: Mario Pusic / Cropix
 Mario Pusic / CROPIX

KARLOVAC - Božja zraka me pogodila da mi materijalna strana nije pokretač gibanja. Briga za druge i dijeljenje drugima, to je moj motiv - ovim riječima karlovački gradonačelnik i potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić, koji je poznat i kao veliki vjernik, branio se od optužbi da je sudjelovao u mešetarenju gradskim zemljištem na kojemu je njegov prijatelj Vladimir Sever u dva mjeseca okrenuo milijun eura, što ovih dana istražuje USKOK.

Jelić je na svojem redovitom brifingu s novinarima zajamčio da nije iznevjerio ni Karlovčane niti svoju obitelj, da nije učinio ništa nečasno, te da se nije okoristio ni za jednu lipu.

USKOK OPET POKRENUO ISTRAGU U KARLOVCU Karamarkov zamjenik iz gradskog je proračuna izvukao milijun eura?

Naglasio je da mirno spava, te da u prijavama protiv njega ima i nešto dobrog, a to je da ga one tjeruju da non stop preispituje svoj rad.

- Ukoliko su ove sve prijave i ovo što mi se događa križ kojeg moram ponijeti da bi Karlovac bio bolji, ja sam na to spreman iz ljubavi prema gradu - rekao je Damir Jelić dodajući da nije slučajno da se sve to događa pred izbore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:08