‘ZA MIRNIJE SNOVE‘

Branitelji organizirali akciju prikupljanja igračaka za djecu iz potresom pogođenih mjesta

Kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade
Ilustracija
 Željko Puhovski/Cropix

Udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" najavila je u petak da se uključila u nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno predati djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

"I udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu", poručili su.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije udruge branitelja na Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15 ( južna strana paviljona 8) Ulaz-izlaz je glavni ulaz Jug Zagrebačkog velesajma, u ponedjeljak, srijedu i petak od 11 do 14 sati. Kampanja „HAPPYCENTAR- igračke nove za mirnije snove“ traje do kraja veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2022 09:04