COVID-19

BRAT BLIZANAC KOJI JE DRUGI U HRVATSKOJ OBOLIO OD KORONAVIRUSA IZAŠAO IZ BOLNICE Imao je dva negativna nalaza, u ponedjeljak i u srijedu

 
 Privatni album/HANZA MEDIA

ZAGREB - Iz bolnice je još jučer izašla prva osoba koja je proglašena zdravom nakon zaraze koronavirusom. Riječ je o drugoj oboljeloj osobi, bratu blizancu prvooboljelog, koji je imao dva negativna testa na koronavirus te je još jučer napustio Kliniku 'Dr. Fran Mihaljević' u kojoj je bio smješten.

Ima je jedan negativan nalaz u ponedjeljak, a drugi u srijedu. Očekuje se da će njegov brat i djevojka također uskoro izaći iz bolnice. Ovakav scenarij najavio je ministar zdravsva Vili Beroš jutros u u HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro'.

Rekao je da su oni još uvijek u karanteni, no ako i drugi uzastopni test bude negativan, bit će pušteni kućama u roku od 48 sati.

Ministar Beroš je jutros objavio da u Hrvatskoj za sada nema novih slučajeva oboljelih koronavirusom. Broj oboljelih tako i dalje ostaje 19, a svi pacijenti su u dobrom stanju i imaju blage simptome bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2022 13:50