‘ULOV NA TUĐMANU‘

Brazilac iz sebe izbacio 55 kapsula s kokainom, ali pravi šok je nastao kada je stigao u bolnicu

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, pronađeno je 240 grama droge kokaina u 24 kapsule

Droga na Tuđmanu

 Cropix, Puz

U zagrebačkoj zračnoj luci u utorak je pao još jedan "gutač", kokainska "mula", 45-godišnji Brazilac koji je progutao 117 kapsula sa 1,17 kg kokain, ali je uhićen u zajedničkoj akciji carine i policije. On je u utorak stigao u Zračnu luku "Franjo Tuđman" letom iz Sao Paula preko Lisabona.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, pronađeno je 240 grama droge kokaina u 24 kapsule koje je tijekom leta prirodnim putem istisnuo, da bi nedugo zatim osumnjičeni na isti način istisnuo još 31 kapsulu ispunjenih kokainom težine 310 grama tijekom poduzimanja službenih mjera i radnji prema njemu na samom aerodromu.

Osumnjičenom je u cilju zaštite njegova zdravlja i života pružena odgovarajuća medicinska skrb u KBC-u Zagreb, u sklopu kojeg je učinjen rendgenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičenog

Tijekom boravka u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca te je dokazano da je u tijelu prenosio još 62 kapsule ispunjene drogom kokain. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2022 16:22